0 Restia Suites Restia Suites

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

    Αυτή η Πολιτική Προστασίας Δεδομένων ορίζει το Restia Suites για να συμμορφώνεται με τις υποχρεώσεις του βάσει του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (GDPR - 2016/679).

Η πολιτική παρέχει αποδεδειγμένη δέσμευση και υποστήριξη από τα ανώτερα διευθυντικά στελέχη για τη διασφάλιση της συμμόρφωσης με το νόμο περί προστασίας δεδομένων  

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ

 

Εκτός από τη συμμόρφωση με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων, αυτή η πολιτική συμβάλλει στην προστασία του οργανισμού από άλλους κινδύνους, όπως βλάβη στη φήμη του οργανισμού και εμπιστοσύνη στις υπηρεσίες που παρέχει.
 

Στοιχεία πολιτικής προστασίας δεδομένων

Σύμφωνα με το GDPR Restia Suites υιοθετεί και εφαρμόζει τις ακόλουθες αρχές σε ολόκληρο τον οργανισμό:

  • Προσδιορισμός σκοπού και περιορισμός σκοπού: οι σκοποί για τους οποίους το Restia Suites συλλέγει και χρησιμοποιεί προσωπικά δεδομένα πρέπει να προσδιορίζεται και να είναι νόμιμος. Τα δεδομένα δεν θα χρησιμοποιηθούν για οτιδήποτε άλλο εκτός από τους καθορισμένους σκοπούς.
  • Διαφάνεια: παρέχονται σαφείς πληροφορίες σε άτομα σχετικά με τους σκοπούς για τους οποίους συλλέγονται και χρησιμοποιούνται προσωπικά δεδομένα, τη στιγμή που συλλέγονται τα δεδομένα ·
  • Ελαχιστοποίηση δεδομένων: Το Restia Suites συλλέγει μόνο προσωπικά δεδομένα που είναι απολύτως απαραίτητα για τους συγκεκριμένους σκοπούς, δηλαδή τα ελάχιστα απαιτούμενα προσωπικά δεδομένα συλλέγονται και χρησιμοποιούνται.
  • Ακρίβεια: τα προσωπικά δεδομένα πρέπει να είναι ακριβή και, όπου απαιτείται, να ενημερώνονται ·
  • Διατήρηση: τα προσωπικά δεδομένα δεν διατηρούνται για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα από ό, τι είναι απαραίτητο.
  • Ασφάλεια: διατηρούνται κατάλληλα μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.
  • Διεθνείς μεταφορές: τα προσωπικά δεδομένα διαβιβάζονται μόνο σε χώρες εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου όταν οι χώρες διαθέτουν επαρκές επίπεδο προστασίας δεδομένων · και
  • Ευθύνη: ο οργανισμός θα είναι σε θέση να αποδείξει ότι έχει εφαρμόσει μέτρα για να συμμορφωθεί με την προαναφερθείσα αρχή.

 

Εκτός από τα παραπάνω, το Restia Suites θα διασφαλίσει ότι έχει μέτρα που θέλει να διασφαλίσει ότι σέβεται και συμμορφώνεται με τα δικαιώματα των ατόμων βάσει του νόμου περί προστασίας δεδομένων, και συγκεκριμένα:

  • Το δικαίωμα ενημέρωσης σχετικά με τη συλλογή και τη χρήση των πληροφοριών τους ·
  • Το δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά τους δεδομένα ·
  • Το δικαίωμα για τα άτομα να διορθώσουν τα προσωπικά τους δεδομένα όταν είναι ανακριβή ή ελλιπή.
  • Το δικαίωμα διαγραφής των προσωπικών τους δεδομένων από ιδιώτες όταν δεν υπάρχει επιτακτικός λόγος ή πρόκειται να υποβληθούν σε επεξεργασία
  • Το δικαίωμα των φυσικών προσώπων να ζητούν τον περιορισμό ή την απόκρυψη των δεδομένων τους, όταν αμφισβητείται η ακρίβεια των δεδομένων ή η επεξεργασία είναι παράνομη, αλλά τα άτομα αντιτίθενται στη διαγραφή και ζητούν περιορισμό.
  • Το δικαίωμα στη φορητότητα των δεδομένων, σύμφωνα με το οποίο σε ορισμένες περιπτώσεις τα άτομα μπορούν να ζητήσουν τη μεταφορά, αντιγραφή ή μεταφορά σε άλλο οργανισμό των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που έχουν υποβάλει με αυτοματοποιημένα μέσα και σε ηλεκτρονική μορφή, χωρίς να επηρεάζεται η χρηστικότητά τους
  • Το δικαίωμα των φυσικών προσώπων να αντιτίθενται στην επεξεργασία των προσωπικών τους δεδομένων όταν βασίζονται σε «έννομα συμφέροντα» ή στην εκτέλεση καθήκοντος προς το δημόσιο συμφέρον/άσκηση δημόσιας εξουσίας (συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ), στο άμεσο μάρκετινγκ (συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ) ή όταν υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς επιστημονικής/ιστορικής έρευνας και στατιστικής
  • Το δικαίωμα να μην υπόκειται σε αποφάσεις αποκλειστικά για αυτοματοποιημένα μέσα χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση.

   

Διακυβέρνηση και λογοδοσία

 

Σύμφωνα με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων, κάθε πρόσωπο που χειρίζεται προσωπικά δεδομένα έχει κάποια ευθύνη να διασφαλίσει ότι χρησιμοποιείται κατάλληλα. Ωστόσο, τα ακόλουθα άτομα εντός του οργανισμού έχουν βασικές ευθύνες:

  • Γενικός Διευθυντής – έχει τη συνολική ευθύνη να διασφαλίζει ότι ο οργανισμός εκπληρώνει τις υποχρεώσεις του βάσει της νομοθεσίας περί προστασίας δεδομένων.
  • Γενικός Διευθυντής – είναι υπεύθυνος για:
  1. Καθημερινή εφαρμογή και διαχείριση αυτής της πολιτικής
  2. Παροχή συμβουλών στον οργανισμό και τους υπαλλήλους του σχετικά με τη συμμόρφωση με τα δεδομένα.
  3. Σχεδιασμός και συντονισμός δραστηριοτήτων στο πλαίσιο του οργανισμού για τη διασφάλιση της επίτευξης των στόχων αυτής της πολιτικής
  4. Παρακολούθηση της συμμόρφωσης με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων
  5. Εξασφάλιση της κατάλληλης κατάρτισης και ευαισθητοποίησης του προσωπικού για την προστασία των δεδομένων
  6. Ενεργεί ως σημείο επαφής για τον συνεργάτη Πληροφοριών
  7. Συνεργασία με τον συνεργάτη Πληροφοριών·
  8. Έγκριση αυτής της πολιτικής και περιοδική επανεξέταση της εφαρμογής και της αποτελεσματικότητάς της, ώστε να διασφαλίζεται η συνεχής συμμόρφωση με τη νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων.
  • Υπεύθυνος πληροφορικής: είναι υπεύθυνος για τη διασφάλιση ότι ο οργανισμός διαθέτει τα κατάλληλα μέτρα ασφάλειας πληροφορικής για την προστασία της βοήθειας για τα προσωπικά δεδομένα.

 

Διαφάνεια

 

Όταν το Restia Suites συλλέγει πληροφορίες σχετικά με άτομα, το Restia Suites παρέχει γραπτή ειδοποίηση στα άτομα από τα οποία συλλέγονται τα δεδομένα που περιλαμβάνουν τις ακόλουθες πληροφορίες:

  • Η ταυτότητα του οργανισμού, ως υπεύθυνου επεξεργασίας δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των στοιχείων επικοινωνίας.
  • Τα στοιχεία επικοινωνίας του υπευθύνου προστασίας δεδομένων·

Ο σκοπός για τον οποίο συλλέγονται και χρησιμοποιούνται οι πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της νόμιμης βάσης (να συμπεριληφθεί επίσης το δικαίωμα ανάκλησης της συγκατάθεσης όταν η νόμιμη βάση της επεξεργασίας βασίζεται στη συγκατάθεση) την περίοδο για την οποία θα διατηρηθούν τα δεδομένα·

Εάν οι πληροφορίες θα κοινοποιηθούν και, εάν ναι, με ποιον.

Κατά πόσον οι πληροφορίες θα μεταφερθούν εκτός του ΕΟΧ·

Πληροφορίες σχετικά με τα δικαιώματα του ατόμου στο πλαίσιο του ΓΚΠΔ (όπως προσδιορίζονται στο τμήμα 2)·

Το δικαίωμα των φυσικών προσώπων να υποβάλλουν καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα (ΑΠΔ)

Κατά περίπτωση, ενημερώνει το άτομο ότι η απαίτηση παροχής των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα αποτελεί νομική απαίτηση, συμβατική απαίτηση ή απαίτηση που είναι αναγκαία για τη σύναψη σύμβασης·

Εντοπισμός και ενημέρωση ατόμων όταν είναι υποχρεωμένοι να παρέχουν προσωπικές πληροφορίες μαζί με τις πιθανές συνέπειες της μη παροχής των πληροφοριών. Και

ατά περίπτωση, η ύπαρξη αυτοματοποιημένης λήψης αποφάσεων (συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ), συμπεριλαμβανομένης της κατάρτισης προφίλ), συμπεριλαμβανομένων ουσιαστικών πληροφοριών σχετικά με τη λογική και τη σημασία και τις προβλεπόμενες συνέπειες για το άτομο και τις προβλεπόμενες συνέπειες για το άτομο.

Οι παραπάνω πληροφορίες και ανακοινώσεις παρέχονται από το Restia Suites με τον ακόλουθο τρόπο-

  • Ηλεκτρονικά στις ιστοσελίδες που διαχειρίζεται το Restia Suites:www.restiasuites.gr
  • Ως αντίγραφο στον χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου.
  • Ως παράρτημα των συμβάσεων που συνέταξε το Restia Suites
  • Ως έντυπο που επισυνάπτεται στα έντυπα όπου απαιτείται συναίνεση.

 

Προσδιορισμός σκοπού και περιορισμός σκοπού

 

Το Restia Suites συλλέγει και επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα μόνο για-

  • Εκπλήρωση των υποχρεώσεων του Restia Suites προς το Κράτος
  • Εκτέλεση συμβολαίου ανάμεσα σε εσάς και το Restia Suites
  • Παροχή των υπηρεσιών που ζητάτε
  • Εξατομίκευση των υπηρεσιών σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις
  • Επικοινωνία μαζί σας σχετικά με αγαθά και υπηρεσίες σύμφωνα με τις προσωπικές σας προτιμήσεις

Οι προαναφερθέντες σκοποί βασίζονται αντίστοιχα στην ακόλουθη νόμιμη βάση:

  • Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση με νομική υποχρέωση στην οποία υπόκειται ο υπεύθυνος επεξεργασίας·
  • Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για την εκτέλεση σύμβασης στην οποία είναι συμβαλλόμενο μέρος το υποκείμενο των δεδομένων·
  • Η επεξεργασία είναι απαραίτητη προκειμένου να λαμβάνονται μέτρα κατόπιν αιτήματος υποκειμένου των δεδομένων·
  • Η επεξεργασία είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των έννομων συμφερόντων που επιδιώκει ο υπεύθυνος επεξεργασίας·
  • Η επεξεργασία πραγματοποιείται με τη συγκατάθεσή σας.

 

Συλλογή Δεδομένων

 

Συλλέγουμε Προσωπικά Δεδομένα σύμφωνα με το νόμο ως εξής:

  • Όνομα, διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, αριθμός τηλεφώνου
  • Ημερομηνία γέννησης
  • Αριθμός ταυτότητας/διαβατηρίου
  • Αριθμός πιστωτικής κάρτας
  • Προτιμήσεις δωματίου
  • Ιατρικές πληροφορίες
  • Στοιχεία μεταφοράς (αριθμός πτήσης κ.λπ.)
  • Ημερομηνία κράτησης
  • Ημερομηνία έναρξης και λήξης της κράτησης
  • Η ημερομηνία και η ώρα που κάνατε κράτηση
  • Κωδικός αναφοράς
  • Οφειλόμενο ποσό
  • Τελική ημερομηνία κατά την οποία οφείλεται η πληρωμή
  • Διεύθυνση IP
  • Προτιμήσεις κατά την περιήγηση

 Σε πιο περιορισμένες περιπτώσεις, ενδέχεται επίσης να συλλέξουμε:

  • Δεδομένα σχετικά με τα μέλη της οικογένειας και τους συντρόφους, όπως ονόματα και ηλικίες παιδιών
  • Εικόνες και δεδομένα βίντεο και ήχου μέσω: (α) καμερών ασφαλείας (οι εικόνες και τα δεδομένα ήχου αποθηκεύονται για 15 ημέρες και διαγράφονται στη συνέχεια) (β) δραστηριότητες ξενοδοχείων που λαμβάνουν χώρα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας, με τη συγκατάθεσή σας.
  • Εάν υποβάλετε προσωπικά δεδομένα σχετικά με άλλα άτομα σε εμάς ή στους Παρόχους Υπηρεσιών μας (π.χ. εάν κάνετε κράτηση για άλλο άτομο), δηλώνετε ότι έχετε την εξουσία να το πράξετε και μας επιτρέπετε να χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική Απορρήτου.
  • Συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα είτε απευθείας από εσάς, όταν επισκέπτεστε το ξενοδοχείο μας είτε μέσω διαδικτυακών υπηρεσιών (οι ιστότοποι που λειτουργούμε, www.restiasuites.gr, η εφαρμογή λογισμικού που διατίθεται από εμάς, η Εφαρμογή Restia suites και οι σελίδες κοινωνικών μέσων).

 

 Ειδικές κατηγορίες προσωπικών δεδομένων

 

Εκτός εάν ζητηθεί ρητά, σας ζητάμε να μην μας στείλετε και να μην αποκαλύψετε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα (π.χ. αριθμούς κοινωνικής ασφάλισης, εθνικό αναγνωριστικό αριθμό, δεδομένα που σχετίζονται με τη φυλετική ή εθνοτική καταγωγή, πολιτικά θέματα, θρησκεία, ιδεολογικές ή άλλες πεποιθήσεις, υγεία, βιομετρικά ή γενετικά χαρακτηριστικά, ποινικό υπόβαθρο, συμμετοχή σε συνδικαλιστική οργάνωση ή διοικητικές ή ποινικές διαδικασίες και κυρώσεις)

 

Ελαχιστοποίηση δεδομένων

 

Ο Υπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων (Γενικός Διευθυντής) θα τηρεί κατάλογο όλων των προσωπικών δεδομένων που κατέχει και επεξεργάζεται ο οργανισμός («Απογραφή»). Η απογραφή περιλαμβάνει αιτιολόγηση για τη συλλογή και τη χρήση κάθε συνόλου δεδομένων που υποβάλλεται σε επεξεργασία. Κάθε σύνολο δεδομένων, το οποίο δεν είναι απολύτως απαραίτητο για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέγονται τα δεδομένα, αφαιρείται από τις δραστηριότητες επεξεργασίας δεδομένων του οργανισμού. Η απογραφή επανεξετάζεται σε ετήσια βάση.

 

Ακρίβεια

 

Ο γενικός διευθυντής διασφαλίζει ότι η απογραφή καταγράφει τα ακόλουθα για κάθε σύνολο

  • Το αρχείο προέλευσης δεδομένων.
  • Η ανάγκη του οργανισμού για ακρίβεια των δεδομένων. Και
  • Η χρονική ευαισθησία κάθε συνόλου δεδομένων.

Ο οργανισμός έχει θεσπίσει τα κατάλληλα μέτρα για να διασφαλίσει ότι τα δεδομένα που επεξεργάζεται είναι ακριβή και ενημερωμένα.

 

Διατήρηση

 

Ο γενικός διευθυντής διασφαλίζει ότι υπάρχει σαφής πολιτική σχετικά με το χρονικό διάστημα διατήρησης κάθε στοιχείου δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των λόγων για τους οποίους γίνεται αυτό, όπως τυχόν νομικές απαιτήσεις για τη διατήρηση δεδομένων για συγκεκριμένο λόγο:

  • Σε ετήσια βάση κάθε τμήμα του Restia Suites εκκαθαρίζει τα συστήματα αρχειοθέτησης (χειροκίνητα και ηλεκτρονικά) των προσωπικών δεδομένων που δεν απαιτούνται πλέον, σύμφωνα με τις περιόδους διατήρησης που καθορίζονται στο Απόθεμα.
  • Λεπτομέρειες σχετικά με τις εκκαθαρίσεις που πραγματοποιήθηκαν, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου εκτέλεσης και από ποιον, καταγράφονται και υπογράφονται από τον Γενικό Διευθυντή.

 

Ασφάλεια

 

Για να διασφαλιστεί ότι ο οργανισμός διαθέτει τα κατάλληλα μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών δεδομένων που επεξεργάζεται από τυχαία ή σκόπιμη παραβίαση, ο οργανισμός έχει θεσπίσει οργανωτικά και τεχνικά μέτρα.

 

Διαχείριση και κοινοποίηση παραβίασης δεδομένων

 

Στο πλαίσιο της διαδικασίας διαχείρισης παραβιάσεων δεδομένων, το Restia Suites ενημερώνει την ΑΠΔ  χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και, όπου είναι εφικτό, εντός 72 ωρών, αφού αντιληφθεί παραβίαση δεδομένων, εκτός εάν διαπιστωθεί ότι η παραβίαση είναι απίθανο να οδηγήσει σε κίνδυνο για τα θιγόμενα άτομα. Εάν διαπιστωθεί ότι η παραβίαση ενδέχεται να οδηγήσει σε υψηλό κίνδυνο για τα θιγόμενα άτομα, το Restia Suites ενημερώνει τα άτομα αυτά για την παραβίαση χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση.

Το Restia Suites τεκμηριώνει τυχόν παραβιάσεις προσωπικών δεδομένων, συμπεριλαμβανομένων των γεγονότων που σχετίζονται με την παραβίαση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, τα αποτελέσματά της και τα διορθωτικά μέτρα που έχουν ληφθεί (συμπεριλαμβανομένου του κατά πόσον έχουν κοινοποιηθεί στην ΑΠΔ ή/και στα θιγόμενα πρόσωπα)

 

ΔικαΙώματα υποκειμένου των δεδομένων

 

Όπως περιγράφεται στην ενότητα 2, το Restia Suites ενημερώνει όλα τα άτομα σχετικά με τα δικαιώματα προστασίας των δεδομένων τους. Κάθε αίτημα φυσικών προσώπων απευθύνεται εσωτερικά στον Γενικό Διευθυντή, ο οποίος διασφαλίζει ότι το αίτημα υποβάλλεται σε επεξεργασία και απαντά χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και σε κάθε περίπτωση εντός ενός μηνός από την παραλαβή του αιτήματος.

Μπορείτε να ασκήσετε τα δικαιώματά σας στο info@restiasuites.gr ή να στείλετε επιστολή στο Ξενοδοχείο "Ρεστία" Αλμυρός Αχαράβης Κέρκυρα 49081.

 

Προστασία δεδομένων από σχεδιασμό και απO προεπιλογή

 

Το Restia Suites θα εξετάσει τις επιπτώσεις της προστασίας των δεδομένων και της ιδιωτικής ζωής οποιασδήποτε πρότασης έργου που περιλαμβάνει τη χρήση προσωπικών δεδομένων, πριν από την εφαρμογή τους.

Επιπλέον, διενεργούνται περιοδικές επανεξετάσεις για να γίνουν οι κατάλληλες προσαρμογές στην επεξεργασία δεδομένων με στόχο τη βελτίωση της προστασίας των δεδομένων και της ιδιωτικής ζωής, λαμβάνοντας υπόψη τις τεχνολογικές εξελίξεις.

Ο οργανισμός θα:

  • Απαιτεί  τη συμβουλή του γενικού διευθυντή πριν από την επεξεργασία μιας νέας δραστηριότητας επεξεργασίας δεδομένων, ιδίως όταν πρόκειται για ειδικές κατηγορίες δεδομένων, δεδομένα που σχετίζονται με ποινικές καταδίκες ή/και νέα τεχνολογία. Διατηρείται ενεργή λίστα εγγραφών.   
  • Προσπαθεί συνεχώς να ελαχιστοποιεί τα δεδομένα που επεξεργάζεται ο οργανισμός πραγματοποιώντας περιοδικούς ελέγχους.
  • Εφαρμόζει την ψευδωνυμοποίηση στο μέγιστο δυνατό βαθμό.
  • Περιορίζει την  πρόσβαση του προσωπικού σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα μόνο στις πληροφορίες που είναι απολύτως απαραίτητες για την εκτέλεση των καθηκόντων του·
  • Διασφαλίζει ότι τα πρόσωπα που είναι εξουσιοδοτημένα από τον Εκτελούντα την Επεξεργασία να επεξεργάζονται τα Προσωπικά Δεδομένα για λογαριασμό του Υπεύθυνου Επεξεργασίας ενημερώνονται, εκπαιδεύονται και καθοδηγούνται κατάλληλα σε σχέση με την ισχύουσα νομοθεσία περί προστασίας δεδομένων και έχουν δεσμευτεί γραπτώς για την εμπιστευτικότητα ή έχουν την κατάλληλη νομική υποχρέωση εμπιστευτικότητας.
  • Εφαρμόζει  τα Τεχνικά και Οργανωτικά Μέτρα που πληρούν τις απαιτήσεις της Ισχύουσας Νομοθεσίας περί Προστασίας Δεδομένων και ειδικότερα του άρθρου 32 του ΓΚΠΔ.

 

Εκτιμήσεις επιπτώσεων για την προστασία των δεδομένων

 

Όταν μια δραστηριότητα επεξεργασίας δεδομένων είναι πιθανό να οδηγήσει σε υψηλό κίνδυνο για τα φυσικά πρόσωπα, το Restia Suites διενεργεί εκτίμηση επιπτώσεων για την προστασία των δεδομένων (ΕΑΠΔ), ιδίως όταν χρησιμοποιούνται νέες τεχνολογίες,

  • Η συστηματική και αυτοματοποιημένη επεξεργασία που έχει ως αποτέλεσμα αποφάσεις που επηρεάζουν άτομα λαμβάνει χώρα, οι ειδικές κατηγορίες δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα ή/και τα δεδομένα που σχετίζονται με ποινικές καταδίκες υποβάλλονται σε επεξεργασία σε μεγάλη κλίμακα, ή
  • Πραγματοποιείται συστηματική παρακολούθηση μιας δημόσιας προσβάσιμης περιοχής σε μεγάλη κλίμακα

 

Το ξενοδοχείο «Ρεστία» θα πρέπει να:

    Ζητάει τη συμβουλή του γενικού διευθυντή όσον αφορά τις ΕΑΠΔ.

    Συμπεριλάβετε τα ακόλουθα στις ΕΑΠΔ του:

  • Περιγραφή των προβλεπόμενων πράξεων επεξεργασίας και των σκοπών της επεξεργασίας, συμπεριλαμβανομένου, κατά περίπτωση, του επιδιωκόμενου έννομου συμφέροντος·
  • Εκτίμηση της αναγκαιότητας και της αναλογικότητας της επεξεργασίας σε σχέση με τους σκοπούς·
  • Αξιολόγηση των κινδύνων για τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των ατόμων· Και
  • Τα σχεδιαζόμενα μέτρα για την αντιμετώπιση των κινδύνων, συμπεριλαμβανομένων των διασφαλίσεων, των μέτρων ασφαλείας και των μηχανισμών για τη διασφάλιση της προστασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

 

Cookies

 

Συλλέγουμε ορισμένα δεδομένα από cookies, τα οποία είναι κομμάτια δεδομένων που αποθηκεύονται απευθείας στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή που χρησιμοποιείτε. Τα cookies μας επιτρέπουν να συλλέγουμε δεδομένα όπως ο τύπος του προγράμματος περιήγησης, ο χρόνος που δαπανάται στις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες, οι σελίδες που επισκεφθήκατε, η διεύθυνση URL παραπομπής, οι προτιμήσεις γλώσσας και άλλα συγκεντρωτικά δεδομένα κίνησης. Χρησιμοποιούμε τα δεδομένα για λόγους ασφαλείας, για να διευκολύνουμε την πλοήγηση, να εμφανίζουμε δεδομένα πιο αποτελεσματικά, να συλλέγουμε στατιστικά δεδομένα, να εξατομικεύουμε την εμπειρία σας κατά τη χρήση των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών και να αναγνωρίζουμε τον υπολογιστή σας για να βοηθήσουμε στη χρήση των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών. Συλλέγουμε επίσης στατιστικά δεδομένα σχετικά με τη χρήση των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών για τη συνεχή βελτίωση του σχεδιασμού και της λειτουργικότητας, την κατανόηση του τρόπου με τον οποίο χρησιμοποιούνται και τη συνδρομή μας στην επίλυση ερωτήσεων.

Τα cookies μας επιτρέπουν περαιτέρω να επιλέξουμε ποιες διαφημίσεις ή προσφορές είναι πιο πιθανό να σας προσελκύσουν και να τις εμφανίσουμε ενώ χρησιμοποιείτε τις Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες ή να στείλουμε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ. Χρησιμοποιούμε επίσης cookies για την παρακολούθηση απαντήσεων σε διαδικτυακές διαφημίσεις και μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μάρκετινγκ.

Σημαντική σημείωση: μόνο τα λειτουργικά cookies αποθηκεύονται από προεπιλογή στη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Όλα τα άλλα είδη cookies (cookies μάρκετινγκ, στατιστικά cookies, cookies προτιμήσεων) χρησιμοποιούνται μόνο εάν συναινείτε σε αυτό.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies μας στην Πολιτική Cookies και να αλλάξετε τις προτιμήσεις παρακολούθησης ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στο "Ρυθμίσεις cookies" στην Πολιτική Cookies που βρίσκεται στο κάτω μέρος της αρχικής μας σελίδας. Εάν, ωστόσο, δεν αποδεχτείτε τα cookies, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε κάποια ταλαιπωρία στη χρήση των Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών. 

 

Drag View Close play
0%