0 Restia Suites Restia Suites

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ COVID

    Η ασφάλειά σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα

    Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Restia Suites για τις διακοπές σας

Εμείς στο Restia Suites δεσμευόμαστε να παρακολουθούμε και να λαμβάνουμε όλες τις προφυλάξεις για να διασφαλίσουμε ότι οι πολύτιμες στιγμές σας μαζί μας θα είναι ασφαλείς και αξέχαστες.

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ COVID

Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ

Σας ευχαριστούμε που επιλέξατε το Restia Suites για τις διακοπές σας.

Εμείς στο Restia Suites δεσμευόμαστε να παρακολουθούμε και να λαμβάνουμε όλες τις προφυλάξεις για να βεβαιωθούμε ότι οι πολύτιμες στιγμές σας μαζί μας θα είναι ασφαλείς και αξέχαστες.

Έχουμε πλέον προσθέσει επιπλέον πρωτόκολλα και εγγυημένα πρότυπα καθαριότητας για να διασφαλίσουμε αυξημένα μέτρα υγείας και ασφάλειας για τους επισκέπτες που αναζητούν ηρεμία κατά τη διαμονή τους στο Restia Suites. Η ευημερία σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι θα απολαύσετε τη διαμονή σας 100%.

 

ΤΟ ΚΑΤΑΛΥΜΑ ΜΑΣ

Ακολουθούμε όλες τις οδηγίες και προτροπές της Ελληνικής Κυβέρνησης, των Ελληνικών Αρχών Υγείας και του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ).

 

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

- Το προσωπικό μας έχει παρακολουθήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια για τον Covid-19, σύμφωνα με τις ελληνικές αρχές. Η ημερήσια διάταξη επικεντρώνεται στις καλές πρακτικές που πρέπει να εφαρμόσει προκειμένου να συμμορφωθεί επιτυχώς με τις απαιτήσεις των υποχρεωτικών πρωτοκόλλων υγείας και ασφάλειας, τη σχετική νομοθεσία και τις συγκεκριμένες απαιτήσεις τόσο του επίσημου σχεδίου δράσης όσο και των επισκεπτών.

- Το ξενοδοχείο διατηρεί αρχείο με τις καθημερινές θερμικές μετρήσεις όλου του προσωπικού.

- Το προσωπικό μας είναι πλήρως εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα προστατευτικά ρούχα καθώς και αναλώσιμα.

 

ΑΦΙΞΕΙΣ / ΑΝΑΧΩΡΗΣΕΙΣ

- Ο χρόνος μεταξύ κάθε check-out και check-in (check-out στις 11:00 και check-in στις 15:00) έχει παραταθεί για να διασφαλιστεί ότι κάθε σουίτα καθαρίζεται πλήρως και απολυμαίνεται μεταξύ διαμονών και ότι η περιοχή αερίζεται επαρκώς.

- Το ξενοδοχείο διατηρεί αρχείο όλων των επισκεπτών που διαμένουν στο κατάλυμα, όνομα, εθνικότητα, ημερομηνία άφιξης και αναχώρησης, τα στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση, τηλέφωνο, ηλεκτρονικό ταχυδρομείο) για να επιτρέψει τον εντοπισμό τυχόν στενών επαφών σε ενδεχόμενο κρούσμα κορωναϊού, ώστε στη συνέχεια να προσδιοριστεί.

- Υπάρχει μια οθόνη πλεξιγκλάς στη ρεσεψιόν ως προληπτικό μέτρο για την προστασία των επισκεπτών και των μελών του προσωπικού κατά τη διάρκεια της αλληλεπίδρασης.

-Υπάρχουν σημάδια δαπέδου (σε απόσταση 2 μέτρων) που υποδεικνύουν πού πρέπει να στέκονται οι επισκέπτες έως ότου σερβιριστούν.

- Στην είσοδο του ξενοδοχείου έχει εγκατασταθεί σταθμός απολύμανσης χεριών μαζί με ενημερωτικό σημείωμα που συμβουλεύει τους επισκέπτες να ακολουθούν σωστά τα μέτρα υγιεινής των χεριών

- Κατόπιν αιτήματος, οι επισκέπτες μπορούν να ενημερωθούν για:

την πολιτική του ξενοδοχείου, καθώς και για τα μέτρα πρόληψης και ελέγχου που λαμβάνονται.

τους παρόχους υγείας, τους γιατρούς, τα φαρμακεία κ.λπ. στην περιοχή Παρέχετε εξοπλισμό ατομικής προστασίας

-Το ξενοδοχείο διατηρεί ένα πλήρως εξοπλισμένο κουτί πρώτων βοηθειών με όλα τα απαραίτητα είδη σύμφωνα με τις ελληνικές αρχές.

- Συνιστάται στους επισκέπτες να ενημερώσουν άμεσα τη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων ασθένειας.

- Οι επισκέπτες μπορούν επίσης να χρησιμοποιούν ηλεκτρονικές εναλλακτικές λύσεις για το check-in

- Το ξενοδοχείο προσφέρει έναν υπαίθριο χώρο για check-in.

-Το ξενοδοχείο προσφέρει ανέπαφες μεθόδους πληρωμής, όπως πιστωτικές ή χρεωστικές κάρτες.

- Διατίθενται επίσης επιλογές για ψηφιακή τραπεζική και ηλεκτρονική πληρωμή λογαριασμού επισκεπτών.

-Το θέρετρο είναι ιδιωτικό και απαγορεύεται στους μη διαμένοντες του ξενοδοχείου να εισέρχονται στις σουίτες και να χρησιμοποιούν οποιαδήποτε από τις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου.

- Τα κλειδιά θα απολυμαίνονται και δίνονται στον επισκέπτη σε σφραγισμένο φάκελο ενώ δεν επιστρέφονται στην υποδοχή πριν το check out. Κατά το check out ο επισκέπτης αφήνει τα κλειδιά του στην ειδική κάλπη προς απολύμανση.

 

ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΟΙ ΧΩΡΟΙ

- Όλοι οι χώροι έχουν οργανωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να αποφεύγεται ο συνωστισμός (4 άτομα / 10τμ).

- Υπάρχουν ασφαλείς σημάνσεις απόστασης και γραφικά πληροφοριών σε κύριους χώρους για βασικές οδηγίες υγιεινής.

- Αντισηπτικές λύσεις για απολύμανση χεριών χωρίς νερό έχουν εγκατασταθεί σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους σε σταθερές ή μη σταθερές συσκευές.

- Υπάρχει ένα μόνιμο και πιο εκτεταμένο πρόγραμμα καθαρισμού και απολύμανσης για να διασφαλιστεί ότι όλοι οι χώροι και τα υψηλά σημεία επαφής καθαρίζονται συχνότερα και πιο κατάλληλα.

- Διασφαλίζεται ο φυσικός αερισμός όλων των περιοχών.

 

ΣΟΥΙΤΕΣ

- Οι υπηρεσίες καθαριότητας και η καθημερινή αλλαγή λευκών ειδών περιορίζονται προσωρινά ως προς τη συχνότητά τους. Κατόπιν αιτήματος προβλέπεται ειδική διαδικασία καθαρισμού και αλλαγής λευκών ειδών μέσω ενημέρωσης της Υποδοχής.

- Η υπηρεσία turn-down παρέχεται μόνο μετά από επίσημο αίτημα στη ρεσεψιόν. Σε περίπτωση που ζητηθεί αυτή η υπηρεσία, οι επισκέπτες ενημερώνονται ότι πρέπει να φύγουν από τη σουίτα τους πριν μπορέσει να εισέλθει το προσωπικό καθαριότητας.

-Το προσωπικό συντήρησης μπορεί να εκτελέσει επισκευές στη σουίτα χωρίς οι επισκέπτες να είναι παρόντες κατά τη διάρκεια της εργασίας τους.

- Εξασφαλίζεται επαρκής φυσικός αερισμός όλων των σουιτών.

- Οι σουίτες απολυμαίνονται σχολαστικά μετά από κάθε check-out.

- Οι επιφάνειες των υφασμάτων καθαρίζονται με συσκευή ατμού (θερμοκρασία μεγαλύτερη από 70).

Απολυμαντικά χεριών έχουν τοποθετηθεί σε όλες τις σουίτες.

- Ψηφιακοί κατάλογοι και μενού με τεχνολογία κωδικού QR διατίθενται για πληροφορίες χωρίς επαφή.

- Αφαιρέθηκαν όλα τα διακοσμητικά αντικείμενα.

- Όλα τα είδη πολλαπλών χρήσεων που συνήθως χρησιμοποιούνται έχουν αφαιρεθεί.

- Προσωπικά καλύμματα για χειριστήρια και τηλεχειριστήρια τοποθετούνται για αποκλειστική χρήση κατά τη διάρκεια της διαμονής κάθε επισκέπτη.

- Οι επισκέπτες ενημερώνονται για τον τρόπο και τον χρόνο καθαρισμού της σουίτας τους.

- Το ξενοδοχείο διαθέτει 2 δωμάτια καραντίνας με όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά σύμφωνα με τις ελληνικές αρχές.

-Η υπηρεσία mini bar διακόπτεται προσωρινά ως μέρος των νέων μέτρων.

-Για παραγγελίες Room Service παρακαλώ επικοινωνήστε με το εστιατόριο.

 

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ & ΜΠΑΡ

- Ένας σταθμός απολύμανσης χεριών έχει εγκατασταθεί στην είσοδο μαζί με ένα ενημερωτικό σημείωμα που συμβουλεύει τους επισκέπτες να ακολουθούν σωστά τα μέτρα υγιεινής των χεριών πριν μπουν στο εστιατόριο.

- Τα εστιατόρια και το μπαρ λειτουργούν με μειωμένη χωρητικότητα (1 άτομο ανά 2,2τμ).

- Τα είδη μπουφέ πρωινού προστατεύονται με ασπίδες προστασίας

-Υπάρχουν σημάδια δαπέδου που δείχνουν πού πρέπει να στέκονται οι επισκέπτες μέχρι να σερβιριστούν.

- Διατίθεται υπηρεσία δωματίου για πρωινό

- Δεν επιτρέπονται περισσότερα από 6 άτομα στο τραπέζι.

- Διατίθενται ψηφιακά μενού με τεχνολογία κωδικού QR, επιτρέποντας στους επισκέπτες να σαρώσουν και να αποκτήσουν πρόσβαση σε ολόκληρα μενού αποφεύγοντας την περιττή επαφή.

- Προσφέρονται ατομικές ποικιλίες απεριτίφ για τη βελτίωση των μέτρων υγιεινής.

-Στήσιμο τραπεζιών και λινά. Το στήσιμο του τραπεζιού θα γίνεται με την άφιξη του πελάτη και θα χρησιμοποιούνται χάρτινα τραπεζομάντηλα και χαρτοπετσέτες.

-Προμηθευτές. Όλοι οι προμηθευτές τροφίμων θα προσκομίσουν γραπτώς τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας που χρησιμοποιούν.

 

ΠΙΣΙΝΕΣ

- Το ξενοδοχείο μας διαθέτει ένα καλά τεκμηριωμένο σύστημα καθαρισμού και απολύμανσης στις πισίνες του.

- Ο μέγιστος συνολικός αριθμός ατόμων που εισέρχονται στην πισίνα την ίδια ώρα δεν θα είναι πάνω από έναν κολυμβητή ανά 5 τ.μ. επιφάνειας νερού.

- Η διάταξη των καθισμάτων στον χώρο της πισίνας (ξαπλώστρες, καρέκλες, ξαπλώστρες κ.λπ.) πρέπει να είναι τέτοια ώστε η απόσταση μεταξύ δύο ατόμων κάτω από τις ίδιες ομπρέλες να είναι τουλάχιστον 2 μέτρα σε κάθε κατεύθυνση.

- Υπάρχουν σήματα ασφαλούς απόστασης για να εξασφαλιστούν ασφαλείς αποστάσεις στα καταστρώματα της πισίνας.

- Συνιστάται η σειρά προτεραιότητας για την χρήση της πισίνας.

- Οι ξαπλώστρες, οι ομπρέλες και τα τραπέζια καθαρίζονται σχολαστικά μετά τη χρήση κάθε επισκέπτη.

 

ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ

- Το γυμναστήριο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο κατόπιν κράτησης και αποκλειστικά για άτομα που διαμένουν στην ίδια σουίτα.

 

ΣΠΑ

-Το Σπα λειτουργεί με μειωμένη χωρητικότητα και απαιτείται κράτηση, προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός. Επιπλέον, οι εγκαταστάσεις σάουνας και Hamman δεν είναι διαθέσιμες.

Drag View Close play
0%